bestil specialrengøring hos KL specialservice når der skal gåes i højderne eller saneres
Services / Specialrengøring

Specialrengøring

K.L. Specialservice udfører alle opgaver indenfor højderengøring, hovedrengøring samt rengøring på kraftvarmeværker.

K.L. Specialservice har specialiseret sig i at kunne løfte alle typer specialopgaver indenfor både erhverv og industri. Vi har specialiseret samt udvidet vores knowhow igennem mange års erfaring. Kontakt os.


Højderengøring

Vi tilbyder højderengøring af områder, der normalt er utilgængelige. Højderengøring indebærer afvaskning/aftørring af alle højtliggende flader, herunder rør, skakter og andre flader. Afhængig af tilgængeligheden af områderne, kan vi stille lifte, stilladser eller stiger til rådighed i arbejdet. Opgaverne løses af vores rutinerede medarbejdere med stor erfaring i at bevæge sig i højden på stilladser, lifte m.m.


Sanering

Vi tilbyder sanering af bygninger, der skal renoveres eller nedrives. Hvor alle forurenede byggematerialer fjernes og afleveres til myndighederne således de kan behandles i overensstemmelse med love og regulationer.
Dette arbejde udføres under sikrede forhold med den korrekte beskyttelse, da de forurenede materialer kan indeholde stoffer, der kan være sundhedsskadelige.


  • KL Specialservice

    Forskellen ligger i at gå forrest

    KL Specialservice har igennem 20 år tilegnet sig et et stort udvalg af forskellige kompetencer lige fra industrirengøring af kraftværker til alm. trappevask og facaderengøring.

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være opdateret på alle vores services og vide mere om hvad vi går og laver, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.


KL Specialservice

Kongstedvej 6 - 10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 26
info@klspecialservice.dk