Industrirengøring indkluderer alle rengørings- og serviceopgaver til industrien. Tank og silorensning, højtryksspuling, tømning, sugning, flytning, støvsugning, almen rengøring. Rengøring og oprydning
Services / Industrirengøring

Industrirengøring

Vi udfører alle rengørings- og serviceopgaver til industrien. Tank og silorensning, højtryksspuling, tømning, sugning, flytning, støvsugning, almen rengøring. Rengøring og oprydning efter vand- og brandskader. Vi har erfaring i at løse mange forskellige slags opgaver inden for de mere tunge og krævende industriopgaver, og vi udføre naturligvis altid arbejdet miljømæssigt forsvarligt og under hensyntagen til at det servicerede anlæg har så kort servicetid tid som muligt. Kontakt os.


Kedelrensning

Vi udfører Kedel rensning, højtryksspuling, tømning, sugning, flytning, mammutstøvsugning, almen rengøring samt almindelige serviceopgaver på kraftværker. Vi har under vores udførelse af opgaver på kraftvarmeværkerne, opbygget en stor erfaring i håndtering af de specielle forhold der gør sig gældende på kraftværker. Vi har erfaringen omkring procedurer og miljø som er gældende i kraftværksindustrien. Vi har erfaring med at udføre arbejde på anlæg som: Kølevandskanaler/filtre, varmevekslere, forvarmere, luftkølere, siloafsnit, kedler, ovne og olietanke.

For at løse de forskelligartede, og til tider ret specielle opgaver, hurtigt, lønsomt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så bliver der til stadighed udviklet robotter, manipulatorer m.v.


Højderengøring

Vi tilbyder højderengøring af områder, der normalt er utilgængelige. Højderengøring indebærer afvaskning/aftørring af alle højtliggende flader, herunder rør, skakter og andre flader. Afhængig af tilgængeligheden af områderne, kan vi stille lifte, stilladser eller stiger til rådighed i arbejdet. Opgaverne løses af vores rutinerede medarbejdere med stor erfaring i at bevæge sig i højden på stilladser, lifte m.m.


Industrispuling

Vi tilbyder industrispuling med vand med et tryk på op til 1200 bar. Denne form for vandblæsning er en effektiv og støvfri metode, der kan fjerne selv meget hårde belægninger som rust, maling, beton slagge, sod m.m. Det høje vandtryk betyder, at metoden også kan anvendes til at skære i beton.

Hvor anvendes industrispuling?

 • Tankrensninger
 • Varmevekslere
 • Luftkølere
 • Støbeskel
 • Procesrør, rør
 • Kedler
 • Elektrofiltre
 • Blandekar
 • Gulve
 • Maskindele

 • KL Specialservice

  Forskellen ligger i at gå forrest

  KL Specialservice har igennem 20 år tilegnet sig et et stort udvalg af forskellige kompetencer lige fra industrirengøring af kraftværker til alm. trappevask og facaderengøring.

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være opdateret på alle vores services og vide mere om hvad vi går og laver, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

KL Specialservice

Kongstedvej 6 - 10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 26
info@klspecialservice.dk