Brug for Erhvervsrengøring på virksomhed, kontorer eller grundrengøring, så er KL specialservice klar til opgaverne
Services / Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder en lang række serviceydelser indenfor rengøringsservice.

Vi klarer alle daglige rengøringsopgaver samt PC- og telefon rensning, blomsterpasning, måtteservice, og indkøb samt opfyldning af sanitetsprodukter som creme, sæbe, poser mv. Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder, så sætter vi en ære i at opfylde kundens forventninger og behov. Vi klarer derfor opgaver i alle størrelser. Har din virksomhed særlige krav eller behov, så finder vi en løsning, der kan leve op til disse.


Daglig Rengøring

Vi yder en grundig daglig rengøring af alle typer almindelige rengøringsopgaver og efterlader friske rene omgivelser, i virksomheden til gavn for medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde. Vores virksomhed er ISO certificeret efter 14001 standard, hvilket sikrer dig at vi lever op til gældende regler og standarder inden for håndtering af affald og spildprodukter.


Periodisk Rengøring

Vi varetager din rengøring i en tidsbegrænset periode hvis dette er nødvendigt. Vi tilbyder dig blandt andet hovedrengøring, hvis det nødvendigt med en gennemgribende rengøring eller f.eks. en rengøring efter håndværkere. Vi yder også en yderligere service indenfor specialrengøring i form af professionel behandling af gulve eller oliering, når disse er helt frisk rensede og sårbare. Med en afsluttende behandling fra os, sikrer du dig at vores kvalitetsrengøring forbliver flot over en lang periode.


Vinduespolering

Vi tilbyder dig, og som en del af vores service vinduespolering af virksomhedens facader så disse altid fremstår flotte og præsentable.

 • Polering af vinduer udvendigt
 • Indendørs vask af vinduespartier
 • Afvaskning af vinduesrammer
 • Facedeafvaskning
 • Afvaskning af facadeskilte
 • Graffitiafrensning

Facadevask

Vi klarer flere slags facadevask, samt afvaskning af dine facadeskilte. Vi udfører høj- og lavtryksspuling af facader samt facadeskilte, herunder også rengøring af vinduer og vinduesrammer så den samlede facade fremstår pæn og præsentabel.


Grafittirens

Vi kan hjælpe dig når du har fået grafitti på din virksomheds bygninger eller driftsmidler. Vores afrensning af graffiti foregår under hensyntagen til bygning, miljø og forebyggelse. Dette sker gennem nøje gennemgang af bygningens eller genstandens overflade for at sikre os, at den modtager den korrekte behandling. Efter facaden eller driftsmidlet er renset, påfører vi en antigraffiti behandling, for at gøre fremtidig afrensning lettere og billigere, samt at den kan udføres uden brug af kemikalier. Kontakt os.


 • KL Specialservice

  Forskellen ligger i at gå forrest

  KL Specialservice har igennem 20 år tilegnet sig et et stort udvalg af forskellige kompetencer lige fra industrirengøring af kraftværker til alm. trappevask og facaderengøring.

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være opdateret på alle vores services og vide mere om hvad vi går og laver, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

KL Specialservice

Kongstedvej 6 - 10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 26
info@klspecialservice.dk