Brug for erfarne folk til opgaver indenfor ejendomsservice, specialrengøring eller anden rengøring, kontakt KL specialservice i dag
Services / Manpower

Manpower

Vi tilbyder en lang række udlejning af fagfolk i forhold til den daglige vedligeholdelse/ forfaldent arbejde af indendørs og udendørs arealer for jeres virksomhed.

Vicevært

Vi tilbyder viceværtsservice, hvor vi er i stand til med kort varsel at udføre små-reparationer og alle former for forfaldende arbejder. Vores fagfolk går til opgaven med en positiv indstilling og professionelt udstyr således udbedringen/vedligeholdelsen udføres efter højeste kvalitet. Kontakt os


Arbejdsmiljøkoordinator

Vi tilbyder fagfolk som har den nødvendige arbejdsmiljøuddannelse, hvor dette er et krav for arbejdets udførelse.
Vores mandskab har erfaring med koordinering og planlægning af forskellige arbejdsopgaver som skal udføres samtidig eller lige efter hinanden. Derudover sikrer de et effektivt samarbejde mellem leverandøren og kunden.


Udendørsarealer

Vi tilbyder en lang række serviceydelser til dig som har udendørsarealer der skal vedligeholdes året rundt. Vores ydelser omfatter renholdelse af gang-, opholds- og parkeringsarealer mv., pleje og vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning og bekæmpelse af sne og is på områder hvor du har færdsel.

Snerydning og saltning
Med en aftale med os er du garanteret rene og farbare stier og arealer i vinterperioden. Vi har det nødvendige snerydningsmateriel og mandskab, der stiller op når kulden rigtigt bider og sneen falder.

Grønne arealer
Udendørs arealer skal plejes regelmæssigt, hvis de skal bibeholde deres præsentable fremtoning og fortsat være til glæde for kunder, gæster og medarbejdere. Det er noget som vi mestrer til fulde, og vi vil med glæde hjælpe dig med at holde din grønne arealer pæne og velholdte året rundt.


  • KL Specialservice

    Forskellen ligger i at gå forrest

    KL Specialservice har igennem 20 år tilegnet sig et et stort udvalg af forskellige kompetencer lige fra industrirengøring af kraftværker til alm. trappevask og facaderengøring.

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være opdateret på alle vores services og vide mere om hvad vi går og laver, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

KL Specialservice

Kongstedvej 6 - 10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 26
info@klspecialservice.dk