har I brug for ekstra hænder til ejendomsservice kontakt KL specialservice allerede i dag
Services / Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vi tilbyder en lang række ydelser indenfor facility service, hvor vi samler dele eller alle services for jer.

Vi kan hjælpe dig med både inden- og udendørs opgaver, således at din ejendom altid er velfungerende. Vi samarbejder med en lang række professionelle fagfolk, der sikrer, at kvaliteten er i top når vi yder ejendomsservice. Kontakt os.


Skadeservice

Vi rydder op når uheldet har været ude. Har du været udsat for brand, vandskade, stormskade m.m. så er vi klar til at hjælpe dig. Vi fjerner sod, slukningsvand og lugt, og vi rengør efter skaden. Så din ejendom bliver klar til benyttelse igen.


Trappevask

Sammen med facaden er trappen en del af det første indtryk en bruger eller en gæst får når de besøger din virksomhed eller bruger din bygning, derfor synes vi det er vigtigt, at der er rent og pænt i trappeopgangene og der opretholdes en høj kvalitet og standard. Vi har mange års erfaring med trappevask, og vi vil meget gerne dele ud af den erfaring og hjælpe dig.


Udendørsarealer

Vi tilbyder en lang række serviceydelser til dig som har udendørsarealer der skal vedligeholdes året rundt. Vores ydelser omfatter renholdelse af gang-, opholds- og parkeringsarealer mv., pleje og vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning og bekæmpelse af sne og is på områder hvor du har færdsel.

Snerydning og saltning
Med en aftale med os er du garanteret rene og farbare stier og arealer i vinterperioden. Vi har det nødvendige snerydningsmateriel og mandskab, der stiller op når kulden rigtigt bider og sneen falder.

Grønne arealer
Udendørs arealer skal plejes regelmæssigt, hvis de skal bibeholde deres præsentable fremtoning og fortsat være til glæde for kunder, gæster og medarbejdere. Det er noget som vi mestrer til fulde, og vi vil med glæde hjælpe dig med at holde din grønne arealer pæne og velholdte året rundt.


Højtryksspuling

Som en del af vores rensningsservice tilbyder vi højtryksspuling. Dette kan også leveres som forebyggende rensning for at undgå skader på rørledninger og brønde.


  • KL Specialservice

    Forskellen ligger i at gå forrest

    KL Specialservice har igennem 20 år tilegnet sig et et stort udvalg af forskellige kompetencer lige fra industrirengøring af kraftværker til alm. trappevask og facaderengøring.

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være opdateret på alle vores services og vide mere om hvad vi går og laver, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

KL Specialservice

Kongstedvej 6 - 10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 26
info@klspecialservice.dk