Hos KL Specialservice er vi meget bevidste om vores ansvar overfor miljøet. Derfor har vi en grøn profil

Grøn profil

CSR – Vores grønne profil

Aktivt prøver vi på, at gøre verden til et bedre sted gennem vores CSR miljøcertificeringer og arbejde med de 17 verdensmål.

Vi sætter en stolthed i miljøansvar, også for vores kunder og den verden vi lever i. Læs også om os.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi aktivt arbejder med målene:


Sundhed og trivsel

Medarbejderes overordnede trivsel er vigtigt for os. Vi er en arbejdsplads, hvor der bliver taget hånd om deres sikkerhed og skulle uheldet være ude vil vores medarbejdere stadig være i gode hænder. Med OHSAS 18001 certificeringen har vi et kompatibelt system og høje standarder når det kommer til sundhed og sikkerhed, der i sidste ende sikrer trivsel.


Anstændige jobs

Gennem vores OHSAS 18001 certificering, dokumenterer vi at tage ansvar for vores medarbejdere. Vi sikrer at vores medarbejdere, arbejder under ordnede forhold som er i takt med de gældende overenskomster. Desuden sørger vi for, at vores medarbejdere er i stand til at udvikle sig, ved at være i en åben intern dialog, samt vedvarende opkvalificering, for at fastholde et højt fagligt niveau.


Ansvarligt forbrug

Vi har øje for at arbejde mest effektivt og mindske spild, både internt i virksomheden og ude hos vores kunder. Vi arbejder målrettet med at finde områder for reducering af materialer og hvor energieffektiviteten kunne øges. Vi arbejder med ISO 14001 og OHSAS 18001 certificeringen, som sikrer at vi opfylder krav til bæredygtig miljøledelse.


  • KL Specialservice

    Forskellen ligger i at gå forrest

    KL Specialservice har igennem 20 år tilegnet sig et et stort udvalg af forskellige kompetencer lige fra industrirengøring af kraftværker til alm. trappevask og facaderengøring.

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være opdateret på alle vores services og vide mere om hvad vi går og laver, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

KL Specialservice

Kongstedvej 6 - 10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 26
info@klspecialservice.dk